کد خبر: 1359049
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۰
«صمود ۲» هم به مسلخ غزه نرسید  رژیم صهیونیستی با هدف رنج دادن بیشتر فلسطینیان، بار دیگر اجازه نداد کاروان کمک‌های بشردوستانه «صمود ۲» وارد این باریکه شود
جوان آنلاین: رژیم صهیونیستی با هدف رنج دادن بیشتر فلسطینیان، بار دیگر اجازه نداد کاروان کمک‌های بشردوستانه «صمود ۲» وارد این باریکه شود. بنابراین، نظامیان صهیونیستی دیروز باز هم به کاروان دریایی که از ترکیه به سمت غزه حرکت کرده بود، یورش برده و محموله آن را توقیف کردند تا فاجعه انسانی در یکی از بحرانی‌ترین مناطق روی زمین همچنان ادامه پیدا کند. 
درحالی که جامعه بین‌المللی نسبت به فاجعه انسانی در غزه هشدار می‌دهد و صد‌ها هزار کودک با کمبود شدید غذا، دارو و آب روبه‌رو هستند، رژیم صهیونیستی نه تنها گذرگاه‌های زمینی را مسدود کرده، بلکه اجازه ورود کشتی‌های غیرنظامی حامل کمک‌های غذایی و دارویی به غزه را نیز نمی‌دهد. در این رابطه، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه اعلام کرد که یگان کماندوی دریایی ارتش اسرائیل به ناوگان پایداری «صمود» حمله کرده است. «ناوگان جهانی پایداری» تأکید کرد که کشتی‌های این کاروان هدف حمله نیرو‌های اسرائیلی قرار گرفته‌اند و ارتباط با کشتی «منکی» پس از حمله قطع شده است. منابع خبری گزارش دادند که نیروی دریایی اسرائیل از فعالان حاضر در این ناوگان خواسته است موتور کشتی‌ها و قایق‌ها را متوقف کنند. به گفته برگزارکنندگان این کاروان، ناوگان پایداری در چارچوب یک مأموریت مسالمت‌آمیز برای شکستن محاصره غزه حرکت می‌کرد و اکنون در آب‌های آزاد با تجاوزی غیرقانونی روبه‌رو شده است. 
یدیعوت آحارونوت نیز گزارش داد که نیروی دریایی اسرائیل فعالان حاضر بر روی این ناوگان را بازداشت کرده است. در گزارش دیگری آمده است که ۱۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان در این ناوگان بازداشت شده‌اند. برخی رسانه‌های عبری همچنین گفته‌اند عملیات رهگیری کشتی‌های این کاروان در نزدیکی سواحل قبرس انجام شده است. ناوگان جهانی پایداری تأکید کرد که کشتی‌هایش زیر حمله نیرو‌های صهیونیستی قرار دارند و افزود که تقریباً تمام کشتی‌ها تصرف شده و ارتباط با آنها قطع شده است. از سوی دیگر، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اجازه «نقض محاصره دریایی» غزه را نخواهد داد. خبرنگار الجزیره به نقل از منبعی در ناوگان پایداری گزارش داد: «توقیف یکی از کشتی‌ها به معنای توقف حرکت این کاروان دریایی به سوی غزه نیست». 
چند هفته پیش نیز بخشی از کاروان صمود که قصد درهم شکستن محاصره غزه را داشت، از سوی نظامیان اشغالگر مورد حمله قرار گرفت و تمام محموله‌های این کاروان توقیف شد و مثل همیشه به مسلخ غزه نرسید. پیش از این، کاروان‌های «مادلین»، «حنظله» و «صمود ۱» با هدف شکستن محاصره غزه و انتقال کمک‌های بشردوستانه تلاش کرده بودند وارد این باریکه شوند، اما با ممانعت نیرو‌های اسرائیلی مواجه شدند و الآن نیز ناوگان پایداری «صمود ۲» به همان سرنوشت کاروان‌های پیشین دچار شده و از رسیدن به مقصد بازمانده است. 
مقامات تل‌آویو ادعا می‌کنند که کمک‌های بشردوستانه ممکن است به دست گروه‌های مقاومت در غزه برسد و به نوعی تجهیز یا پشتیبانی نظامی برای آنها فراهم کند. این ادعا درحالی است که بسیاری از کشتی‌ها با هماهنگی سازمان‌های بین‌المللی و گروه‌های مدنی حرکت می‌کنند و بار آنها عمدتاً شامل دارو، غذا، شیر خشک و سایر اقلام حیاتی است. صهیونیست‌ها از این بهانه برای حفظ محاصره کامل استفاده می‌کنند. این وضعیت باعث بروز بحران قحطی فاجعه‌بار شده و مردم غزه به دلیل کمبود غذا جان خود را از دست می‌دهند. این اقدامات همواره با موجی از واکنش‌های جهانی روبه‌رو شده است. این گونه رفتار‌ها برخلاف تمام اصول حقوق بین‌الملل بشردوستانه است، چرا که در زمان جنگ نیز باید امکان ارسال کمک‌های انسانی به غیرنظامیان فراهم شود، اما آنچه در غزه جریان دارد، شکلی از مجازات جمعی است که از راه زمین، دریا و هوا اعمال می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار